Előfizetői tartalom

Jó hangulatban zárta a hetet Amerika

Portfolio
Ma újra az infláció kerülhetett a piaci szereplők fókuszába, nemrég megérkezett ugyanis az amerikai inflációs index: éves alapon 6,8 százalékkal nőttek a fogyasztói árak az Egyesült Államokban novemberben, ez 0,1 százalékponttal meghaladta az elemzői konszenzust, ráadásul az adat 1982 júniusa óta, tehát csaknem 40 éve a legmagasabban alakult – derült ki a munkaügyi minisztérium adataiból. Ma reggel az ázsiai tőzsdék rosszul teljesítettek, jelenleg leginkább oldalazást láthatunk Európa vezető börzéin, míg a tengerentúli tőzsdéken jó hangulatú piacnyitást láthattunk.

2021. december 10. 22:03 Megosztás Jó volt a hangulat a Wall Streeten A nap végén a Dow Jones 0,6%-os emelkedéssel zárt, vagyis tovább javult a hangulat. Az S&P-500 egy százalékkal, a Nasdaq pedig 0,7%-kal erősödött a zárásra. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés