Előfizetői tartalom

1,2 milliárdos informatikai fejlesztést jelentett be Mészáros Lőrinc és Keszthelyi Erik alkuszcége

MTI
Biztosításközvetítő rendszert fejleszt a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. a Budapesti Corvinus Egyetemmel és a suIT SOLUTIONS Informatikai Szolgáltató Kft.-vel konzorciumban, az 1,177 milliárd forintból megvalósuló fejlesztéshez 798,65 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyertek el - közölte a konzorciumot vezető Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. az MTI-vel hétfőn.

A közleményük szerint a támogatási kérelmet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) minősítette támogatásra érdemesnek, azt az NKFI Alapból finanszírozzák. Létrehozzák a komplex biztosításközvetítő rendszert, amely az ügyfelek igényeit a megfelelő biztosítási termékek kiválasztásától a kárrendezésben való segítségnyújtásig teljes körűen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés