Előfizetői tartalom

Az egész országban akar nagyra nőni a Kifli.hu

Portfolio
Új raktár nyitását tervezi jövőre a Kifli.hu, továbbá kilépnének Budapest kereteiből, más magyar városok felé is terjeszkednének. Az e-kereskedelemmel foglalkozó társaság idén is nagyot nőtt a számok alapján, jelenlegi raktárának mérete és a vásárlói bázisa is majdnem megduplázódott, bővült a portfólió, növelték a kiszállítási területet, a rendelésszám pedig van, hogy meghaladja a napi 5000-et is - mondta Klekner Péter, a Kifli.hu ügyvezetője egy online tartott sajtóeseményen, amelyen az is kiderült, hogy nem tudnak annyira gyorsan munkaerőt toborozni, mint ahogyan fejlődnek.

Klekner Péter, a Kifli.hu ügyvezetője a szerdai eseményen ismertette, hogy 2019 decemberében az első rendelések 5000 termékkel és 10 autóval indultak, 2020 márciusában naponta már ezer rendelést történt. Tavaly decemberben pedig már naponta 4 ezer rendeléssel dolgoztak, amely teljesítését több mint 11 ezer termék és 115 autó tette lehetővé. Idén októberben már naponta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés