Előfizetői tartalom

Elég lesz a harmadik oltás az omikron ellen? - Érkeznek a friss adatok

Portfolio
Csütörtök reggelre 272,2 millió főre nőtt a világban a regisztrált koronavírusos esetek száma a járvány kitörése óta és 5,3 millió haláleset köthető már a koronavírushoz a Johns Hopkins Egyetem adatai szerint. Három hét alatt nagyot változott a járványügyi kilátások megítélése az omikron variáns megjelenése és rendkívül gyors terjedése miatt, és sorra érkeznek az adatok arról, hogy a két oltás jóval gyengébben véd a tünetes megbetegedések ellen. Kérdéses egyelőre, hogy szükség lesz-e új, az omikronra specifikus oltásra, egyelőre újabb szigorításokkal és belépési korlátozásokkal reagálnak az országok. Hírek a koronavírusról percről percre.

2021. december 16. 21:23 Megosztás A WHO már a második oltáshoz is javasolja, hogy keverjük a vakcinákat Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) csütörtök este kiadott átmeneti ajánlásában kiállt a különböző gyártók által készített vakcinák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés