Előfizetői tartalom

Kijelölte a JAS Budapest Zrt. helyére lépő gázszolgáltatókat az Energiahivatal

Portfolio
Az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult felhasználók ellátására az EMoGÁ Észak-Magyarországi Gáz Kereskedelmi Kft.-t, míg az egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználók számára az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-t jelölte ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) a 90 napra felfüggesztett JAS Budapest Zrt. helyett - derül ki a MEKHcsütörtöki közleményéből. A fogyasztóknak 90 napjuk van új szerződéses partnert találni - hívja fel a figyelmet az Energiahivatal.

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2021. december 9-ei határozatával a JAS Budapest Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. (JAS Budapest Zrt.) földgáz-kereskedelmi működési engedélyét 2021. december 17-től 90 napra felfüggesztette. Erről bővebben ebben a cikkünkben írtunk: Kapcsolódó cikkünk 2021. 12. 09. Bajba került egy gázkereskedő Magyarországon, lépett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés