Előfizetői tartalom

Koronavírus-különadó az oltatlanoknak? - Többet fizettetnének velük a repülőjegyekért, mozijegyekért

MTI
Egy felmérés szerint a koronavírus ellen beoltott amerikaiak 67 százaléka támogatja, hogy az oltatlanok "koronavírus-különadót" fizessenek az üzletek járványügyi biztonsági intézkedéseinek fedezésére, de a legtöbb cégtulajdonos és maguk az oltatlanok sem támogatják a különdíj bevezetését - írta a The Washington Times.

A napilap online cikke szerint a Skynova online felmérésének projektvezetője, Joe Mercurio hangsúlyozta, hogy a felmérés szerint "konszenzus mutatkozik abban, hogy a beoltatlan embereknek koronavírus-megelőzési díjat kellene fizetniük, amikor belépnek egy üzletbe", hogy segítsenek fedezni a személyes védőfelszerelések és egyéb eszközök költségeit. A felmérés szerint a karácsonyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés