Előfizetői tartalom

Több mint 500 millió forintos támogatást nyert a Delta Technologies leányvállalata

Portfolio
A Delta Technologies 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems Kft. 511 millió forintot meghaladó, 100 százalék intenzitású vissza nem térítendő támogatásban részesül az IFKA - Korszerű vállalati technológiai mintaprogram révén. A hazai – elsősorban gyártó és logisztikai – vállalkozások célzott fejlesztését, digitális felkészültségének javítását célként kitűző program keretein belül a Delta Systems számos, Ipar 4.0 technológiát alkalmazó mintaprojektet valósíthat meg.

A program során a Delta Systems Kft. integrátorként felel a projektek teljes körű megvalósításáért, az üzleti igény felmérésétől a műszaki kivitelezésig. A társaság Ipar 4.0 technológiái közül támogatást kapott többek között robotcella, önjáró logisztikai robot, valamint egy mesterséges intelligenciával dolgozó képfeldolgozó fejlesztés is. A mintaprogram kiemelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés