Előfizetői tartalom

Ritka együttállás volt ma az amerikai tőzsdéken, negatívban zárt mindhárom nagy tőzsdeindex

Portfolio
A hét második felére megjöttek az eladók a tőzsdéken, Európában többnyire csökkenéseket látni a hét utolsó kereskedési napján és a nyitást követően tovább esnek ma az amerikai indexek is. A BUX felülteljesítő volt ma, a negatív nemzetközi befektetői hangulat ellenére a nap végén pluszba lendült, így emelkedéssel tudta zárni a kereskedést. A hét a jegybanki döntésekről szólt, emellett az omikron-variáns terjedésével kapcsolatos aggodalmak hozhatták meg az eladási kedvet a részvénypiacokra. Az amerikai tőzsdéken ma volt a "quadruple witching", amikor az index- és részvényopciók, valamint határidős ügyletek egyszerre járnak le. Végül mindhárom tőzsdeindex a negatív tartományban fejezte be a kereskedést.

2021. december 17. 22:04 Negatívban zárt mindhárom tengerentúli tőzsdeindex A Dow Jones 1,48 százalékkal, az S&P 500 1,03 százalékkal, a Nasdaq pedig 0,38 százalékkal került lejjebb az előző nap végi eredményhez képest.  Érdekesség, hogy ritka együttállás volt ma az amerikai...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái