Előfizetői tartalom

Szintet lépett a Megakrán, a Standard kategóriában folytatódik mától a kereskedés a részvényekkel

Portfolio
A Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában folytatódik a kereskedés a Megakrán részvényeivel – az emeléstechnikai megoldásokkal foglalkozó társaság szintlépését ünnepélyes csengetési ceremónia jelezte ma a BÉT-en. A társaság 2018-ban elsőként jelent meg a BÉT Xtend piacon, jelen tőkebevonással a kategórialépést is elsőként abszolválta a középvállalati platform mezőnyéből.

A Megakrán vezetői indították el a Budapesti Értéktőzsde kereskedését 2021. december 17-én. Ez az ünnepélyes csengetés a Megakrán életében már a második alkalommal történt meg, ezúttal is tőzsdei bevezetést ünnepelve, de immár a BÉT szabályozott piacán a standard kategóriában. A Megakrán szintlépését követően megkezdődött a kereskedés a társaság részvényeivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés