Előfizetői tartalom

Újabb felvásárlás a Netrisknél: Ausztriában terjeszkedik tovább a csoport

Portfolio
A Netrisk-csoport bejelentette, hogy megvásárolja a durchblicker céget, Ausztria piacvezető független ár-összehasonlító portálját. A cégcsoport tevékenysége így Magyarország, Csehország, Szlovákia és Litvánia mellett Ausztriára is kiterjed. A tranzakció jelenleg az illetékes hatóságok szokásos jóváhagyására vár - közölte a társaság.

Az engedélyek megszerzését követően a Netrisk-csoport megszerzi a durchblicker részvényeinek 100 százalékát a társaság korábbi befektetőitől, valamint a két alapítótól, Reinhold Baudischtól és Michael Doberertől. A 2010-ben alapított durchblicker sikeres start-up vállalkozásból vált egy évtized alatt Ausztria vezető márkáinak egyikévé. Jelenleg 28 féle ár-összehasonlítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés