Előfizetői tartalom

Ilyen az, amikor a pénzügyi guru agrárkönyvet ad ki

Portfolio
A Portfolio Online Könyvesboltjában is elérhetővé vált a magyar nyelven nemrégiben megjelent Gabe Brown: "Porból élet - Egy család útja a regeneratív mezőgazdálkodás felé" című könyve, melynek kiadásában Szabó László, A HOLD Alapkezelő társalapítója, jelenleg részvényese és Felügyelő Bizottságának elnöke segédkezett.

Nyereséges mezőgazdaság drasztikus talajbolygatás és intenzív vegyszerhasználat nélkül? Vágyálom vagy létező valóság? Gabe Brown amerikai földműves saját, több évtizedes mezőgazdasági gyakorlatán keresztül bebizonyítja, hogy igenis lehetséges az, amit az agrárszektorban uralkodó közfelfogás szinte lehetetlennek tart. A magyar olvasó ugyan nem tudja meglátogatni a szerző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés