Előfizetői tartalom

Borús hangulatban készülnek a karácsonyra a tőzsdék

Portfolio
A koronavírus omikron variánsának terjedése miatt egyre több európai ország kényszerül arra, hogy korlátozó intézkedéseket vezessen be, erre pedig eséssel reagáltak az európai tőzsdék hétfőn, de például az olajár is jelentős mértékben lejjebb került. Az USA-ban eközben szintén esés látszik, miután a Goldman Sachs ismét csökkentette amerikai növekedési előrejelzését, Joe Manchin demokrata szenátor kijelentésére hivatkozva, miszerint nem fogja támogatni Joe Biden elnök kulcsfontosságú, 2 000 milliárd dolláros költségvetési javaslatát.

2021. december 20. 22:08 Megosztás Csúnya a vége Az omikron variáns miatti gazdasági bizonytalanság és a monetáris politikai kilátások miatt tovább romlott a hangulat az amerikai tőzsdéken. A vezető indexek közül a Dow 1,23%-os, az S&P 500 1,14%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés