Előfizetői tartalom

Megvette első LNG töltőállomását az M0 szigetszentmiklósi lehajtójánál a Shell

Portfolio
Hazai üzemanyag portfóliója bővítése céljából a Shell Hungary Zrt. megvásárolta az M0 autópálya szigetszentmiklósi lehajtója melletti Shell töltőállomás közvetlen szomszédságában található LNG töltőállomást, amely a cég tervei szerint az első ilyen egység a következő években kiépülő országos lefedettséget biztosító hálózatában – derül ki a társaság közleményéből.

Az anyag emlékeztet arra: a Shell célkitűzése, hogy 2050-re, vagy akár hamarabb nettó zéró kibocsátású energiavállalattá váljon és mivel a vállalat teljes kibocsátásának több, mint 90%-a a töltőállomásain vásárolt üzemanyagok használatából ered, ezért többek között arra összpontosít, hogy a társadalom változásaival összhangban tisztább, biztonságosabb energiát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés