Előfizetői tartalom

Figyelmeztetés érkezett: nehéz idők jönnek a startupokra a sztárbefektetők szerint

Portfolio
Több befektetési szakértő is a felívelő szakasz végére számít a startup befektetések terén, és arra figyelmeztetik a vállakozókat, hogy amíg még lehet használják ki a tőkebőséget, de készüljenek fel egy megrázó piaci korrekciós időszakra. A befektetések rekordokat döntöttek idén, ami emlékeztet ugyan a 2000-es évek buborékjára, de a piaci elemzők szerint a mostani üzleti környezet egészen más. Az üzleti modellek életképesek és a digitálizációs fejlesztések ma már valódi értéket képesek teremteni.

A múlt héten David Sacks kockázatitőke-befektető egy éles figyelmeztetést adott ki a startupoknak címezve: Elmondása szerint olyan piaci korrekciós hullámra lehet számítani, amire már nagyon rég nem került sor. A startup-alapítóknak erre fel kell készülniük, és ki kell használniuk a felívelő szakaszt, ameddig lehet. Garry Tan az Initialized Capital befektetője, szintén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés