Előfizetői tartalom

Jó hangulatban telt ma a kereskedés a tőzsdéken

Portfolio
Jelentős emelkedéssel zárt a BUX index a hét utolsó kereskedési napján, elsősorban az OTP-nek köszönhetően, amely a szerdai nagy esés után felfelé korrigált. Holnap a budapesti tőzsde zárva tart karácsony miatt és több irányadó külföldi tőzsdén, többek között az amerikai és a német piacon sem lesz kereskedés. Az európai tőzsdéken is jó volt a hangulat, a magyar tőzsde zárása időpontjában 1 százalék körüli pluszban álltak az irányadó nyugat-európai indexek és az amerikai tőzsdék is erősödésekkel zártak.

2021. december 23. 22:01 Megosztás Szép pluszban zártak az amerikai tőzsdék Szép pluszban zárták a kereskedést december 23-án az amerikai tőzsdék. A Dow Jones 0,55%-os, az S&P 500 0,62%-os, a Nasdaq 0,82%-os pluszt teljesített. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés