Előfizetői tartalom

Többségi tulajdonosa lett román cégének az ANY Biztonsági Nyomda

Portfolio
Az ANY Biztonsági Nyomda a hétfői piaczárást követően bejelentette, hogy a Zipper Services 50 százalékos tulajdoni hányad vételi tranzakciója lezárult. A tulajdonváltás bejegyzésre került, a társaság tulajdonában lévő Zipper Services 100 százalékos tulajdonrészéből 40 százalékot értékesít Doru Vijiianu, a romániai leányvállalatának ügyvezetője részére.

December 13-án jelentette be az ANY Biztonsági Nyomda, hogy 1,8 millió euróért megveszi a romániai leányvállalata 50 százalékos tulajdonrészét a Tipo Offsettől. A társaság most közzétette, hogy az ANY Biztonsági Nyomda 2021. december 13-án 50 százalékos tulajdoni hányad megszerzéséről aláírt szerződése alapján a román hatóságok a tulajdonosváltást a Zipper Servicest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés