Előfizetői tartalom

A Morgan Stanley szerint ezek a részvények lehetnek a nyertesek, ha enyhülnek az ellátási lánc problémái

Portfolio
A Morgan Stanley tézise szerint az ellátási lánc legjelentősebb problémái már az enyhülés jeleit mutatják és 2022 első felében teljes mértékben megoldódhatnak. A befektetési bank a globális ellátási láncot, annak kockázatait és gócpontjait értékelő, nemrégiben kiadott jelentésében ezt az alapesetet vázolta fel, valamint meghatározott olyan cégeket, amelyek számára kedvező lehet, ha az ellátási lánc problémái enyhülnek.

Az ellátási lánc problémái idén keményen sújtották a vállalatokat, mivel az ipari termelés nem tudta kielégíteni a járvány utáni keresletnövekedést. A Kínában és Európában tapasztalható energiahiány, valamint a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos lezárások hozzájárultak az ellátási láncok problémáihoz. Mindazonáltal az ellátási láncok továbbra is sebezhetőek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés