Előfizetői tartalom

24 éve nem volt ilyen az amerikai tőzsdéken, ami alapján az idei év is erős lehet

Portfolio
Részvénypiaci szempontból mindenkit az érdekel, hogy mire lehet számítani a 2022-es évben, amely sokak szerint még akkor is tele lesz bizonytalansággal, ha a világjárvány miatti aggodalmak kezdenek enyhülni. A historikus adatok alapján potenciálisan pozitívak a kilátáso, bár ezzel nem minden Wall Street-i elemzőház ért egyet.

A Wall Street számára az egyik érdekes kérdés az S&P 500 2022-es teljesítménye lehet, miután a népszerű tőzsdei benchmark tavaly 8,16 százalékponttal felülmúlta a Dow Jones-t, míg 5,50 százalékponttal a Nasdaq Composite indexet, ami a Dow Jones Market Data szerint 1997 óta a legjelentősebb felülteljesítést jelenti az S&P 500 számára. Ez mindössze a hatodik alkalom, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés