Előfizetői tartalom

Jöhetnek a Sony elektromos autói, leleplezték az elektromos SUV koncepcióautót

Portfolio
A Sony két éve a CES nevű tech-fesztiválon hatalmas meglepetésre egy elektromos koncepcióautót mutatott be, amely tele van szenzorokkal, kamerákkal, kijelzőkkel, szórakoztató eszközökkel. Most azt is bejelentették, hogy az elektromos autógyártással foglalkozó Sony-leány, a Sony Mobility már idén tavasszal megkezdi működését a tervek szerint, illetve bemutatták Vision-S 02 névre keresztelt SUV koncepcióautójukat is – írja a Reuters.

A mostani bejelentés szerint a Sony Mobility már "a kereskedelmi piacra lépés lehetőségét keresi". A társaság részvényeinek árfolyama 4,2 százalékot ugrott a bejelentést követően a japán tőzsdén. A japán technológiai társaságról két éve lehet tudni, hogy az elektromos autógyártás piacára szeretnének belépni, a CES-en akkor be is mutatták az első koncepcióautójukat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés