Előfizetői tartalom

Nem volt erő az amerikai tőzsdékben

Portfolio
Az elmúlt időszakban alapvetően pozitív volt a hangulat a tőzsdéken, viszont tegnap az Egyesült Államokban már látszott egy kisebb hangulatromlást azt követően, hogy a kötvényhozamok a második egymást követően napon emelkedtek, ami alapvetően az olyan növekedési részvényeknek kedvezőtlen, mint például a nagy amerikai technológiai cégek papírjai. Mai nap folyamán az európai tőzsdéken inkább az iránykeresés volt jellemző, az Egyesült Államokban pedig továbbra is gyengélkedtek a technológiai részvények, ami az indexek szintjén is meglátszott.

2022. január 05. 21:58 Megosztás Csökkenés az amerikai tőzsdéken A Dow 1,07 százalékkal, az S&P 1,94 százalékkal mérséklődött, a Nasdaq pedig 3,34 százalékkal csökkent szerdán. 2022. január...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés