Előfizetői tartalom

Magyar fejlesztésű okos parkolási rendszer épül az Egyesült Államokban

Portfolio
Január 10-én a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. 10 millió dollárt - megközelítőleg 3,2 milliárd forintot - helyezett a mesterséges intelligencia alapú szoftverfejlesztő Asura Technologies amerikai leányvállalatába, az Asura Technologies USA lnc.-be, ezzel többségi tulajdont szerzett a denveri székhelyű Parking Revenue Recovery Services Inc.-ben (PRRS).

Az akvizíció a PRRS több mint 20 éves parkolás-ellenőrzési tapasztalatát és az Asura Technologies innovatív, automatizálási és videóanalitikai szakértelmét egyesíti. A két cég 2019-ben kezdte meg együttműködését, ennek eredménye az amerikai piacon egyedülálló automatizált parkolásellenőrzési rendszer lett. Az "ARC System" (Automatic Revenue Collection) márkanév alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés