Előfizetői tartalom

Új rekord a luxusautóknál - Soha nem kelt még el annyi Rolls-Royce és Bentley, mint tavaly

Portfolio
Már a Covid legsúlyosabb hónapjaiban is sokan beszéltek arról, hogy ha egyszer túl leszünk a nehezén, akkor több iparágban nem az lesz a kérdés, hogy a korábbi értékesítési számok hogyan lesznek megközelíthetők, hanem az, hogy mennyivel szárnyalják túl az eladások a korábbi csúcsokat. Most egymás után jönnek a példák, új rekordot ért el a luxusautók eladása 2021-ben.

A BMW Grouphoz tartozó Rolls-Royce eladásai a globális koronavírus-járvány ellenére 49 százalékkal rekordmagasságra emelkedtek 2021-ben, mivel világszerte megugrott a luxusjárművek iránti kereslet. Egy online prezentációban Torsten Müller-Ötvös, a Rolls-Royce vezérigazgatója elmondta, hogy az autógyártó 5586 járművet értékesített több mint 50 országban, ami a márka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés