Előfizetői tartalom

Ismét megtörtént: lenyomta az Apple a Samsungot

MTI
|
Portfolio
Az iPhone 13 iránti keresletnek köszönhetően az Apple lett a világ legnagyobb okostelefon-gyártója a negyedik negyedévben az értékesítések volumenét tekintve, még úgy is, hogy az ellátási láncok problémái miatt kénytelen volt csökkenteni a gyártást. A második helyen a Samsung végzett, a két okostelefon-piaci óriás mellett még kínai telefongyártók fértek fel a top 5-be.

A tavalyi utolsó negyedévben mindössze egy százalékkal nőtt az okostelefonok eladása a világon az előző év azonos időszakához képest az ellátási láncok problémái és a koronavírus új változatának a gyors terjedése miatt - áll a szingapúri Canalys ágazati piackutató jelentésében. A Canalys számításai szerint az iPhone 13 iránti nagy kereslet hatására az Apple végzett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés