Előfizetői tartalom

Új mega-csúcstelefonokkal támadna idén a Samsung

Portfolio
A Samsung egyik célja az idei évre, hogy piaci részesedést szerezzen, ehhez pedig az 5G-s okostelefonjai segíthetik hozzá a menedzsment reményei szerint. Tavaly a beruházásai nagy részét a chipekre fordította a Samsung, az idei évre konkrét, számszerű várakozásokat nem fogalmazott meg a vezetőség - derül ki a negyedéves gyorsjelentésből.

A világ legnagyobb okostelefon- és chipgyártói közé tartozó dél-koreai óriásvállalat az elektronikai eszközök iránti kereslet felépülését várja, ugyanakkor aggodalmainak adott hangot a koronavírus-járvánnyal és a beszállítói láncok akadozásával kapcsolatban. A Samsung mobil üzletágának vezetője szerint 2022-ben már az okostelefon-értékesítések több mint felét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés