Előfizetői tartalom

Ma is emelkedtek az amerikai tőzsdék

Portfolio
Az Eurostat a januári előzetes inflációs adatot tette nemrég közzé, a piacot azonban látszólag nem igazán rázta meg, hogy a vártnál jóval gyengén  adat érkezett az EU-ból, pedig az elemzők által várt csökkenés helyett enyhén nőtt az éves infláció az eurózónában januárban. A tengerentúlon a magánszektor foglalkoztatását jelző ADP index érkezik majd. Emellett folytatódik a gyorsjelentési szezon is, ma tette közzé legfrissebb számait például a Raiffeisen, rekordot döntött a nagybank nyeresége. Ugyancsak ma közli negyedik negyedéves eredményét a Novartis, a Meta Platforms és a PayPal is. Az ázsiai tőzsdék ma jól teljesítettek, ugyancsak jó hangulatú kereskedést láthatunk Európában a többnyire kedvezően alakuló gyorsjelentéseknek köszönhetően és Amerika is pluszban tudott zárni.

2022. február 02. 21:59 Megosztás Pluszban zárt Amerika Ma is emelkedéssel zártak az amerikai tőzsdék. A Dow Jones 0,63%-os, az S&P 500 0,94%-os, a Nasdaq pedig 0,5%-os pluszt teljesített. 2022. február...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés