Előfizetői tartalom

Durva hullámvasúton a Snap: több mint 20 százalékos mínusz és 60 százalékos plusz egy nap alatt

Portfolio
A Snap csütörtökön tette közzé negyedéves gyorsjelentését, amely nemcsak felülmúlta az elemzői becsléseket az árbevételre, profitra és felhasználószám-növekedésre, de az első profitabilis negyedévet produkált a cég. A befektetők valósággal széttépték a részvényt, hiszen az árfolyam a zárás utáni kereskedésben több mint 60 százalékot emelkedett, míg a kereskedés normál óráiban több mint 20 százalékot zuhant a részvény, részben a Facebook esése miatt.

A jelentés egy nappal azután érkezett, hogy a Facebook anyavállalata kiábrándító előrejelzést adott az első negyedévre vonatkozóan, ami a cég részvényárfolyaménak meredek esésével több közösségi média részvényt is magával rántott. A Snap csütörtökön 23,6 százalékot zuhant napon belül, de a közzétételt követően, a zárás utáni kereskedésben 62 százalékot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés