Előfizetői tartalom

Pluszban zárt az S&P 500 és a Nasdaq is

Portfolio
Hullámokat keltett tegnap az amerikai technológiai szektorban a Facebook anyacégének zuhanása, hiszen a gyenge gyorsjelentés után 26 százalékot esett a jegyzés, amivel 200 milliárd dollárral csökkent a cég piaci értéke -  a piaci kapitalizáció ilyen mértékű csökkenésére még sosem volt példa amerikai vállalat esetében. Ezek után Ázsiában emelkedtek a vezető indexek - bár a kínai tőzsdék a holdújév miatt továbbra is zárva tartottak-, ami pedig az európai piacokat illeti, itt ugyan emelkedéssel indult a nap, azonban délutánra romlani kezdett a hangulat és sorra kezdtek lefordulni az indexek. Hasonló játszódott le az USA-ban is, a kezdeti iránykeresést esés váltotta fel a tőzsdéken, a későbbi órákra viszont megjavult a hangulat. A zárás előtti órákban mindhárom index pluszban volt, a végére viszont a Dow lendülete elfogyott.

2022. február 04. 22:06 Megosztás Íme a zárás Az utolsó órákban pluszokat láttunk az amerikai tőzsdéken, de a végére vegyes lett a zárás. A Dow 35 089 ponttal végül épphogy mínuszban fejezte be a napot, tegnaphoz képest mindössze 21 pontot esett....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés