Előfizetői tartalom

Alaposan elbántak a Facebookkal, de ez még jól is jöhet neki

Portfolio
Folytatódik a Facebook anyavállalatának vesszőfutása a tőzsdén. A keddi kereskedésben újabb 2 százalékot esett a részvények árfolyama, amivel 600 milliárd dollár alá került a vállalat piaci kapitalizációja, amire 2020 májusa óta nem volt példa. A 600 milliárd dolláros határérték elérése azért érdekes, mert ez még jól is jöhet a cégnek, hiszen így akár kikerülhet a bigtech cégeket célzó, készülő szabályozás alól – írja a CNBC.

A Meta részvényei a vállalat múlt heti gyorsjelentése után kerültek masszív eladói nyomás alá, miután több fontos területen lassulás látszik a cégnél és a cég története során először nem emelkedett a felhasználószám a negyedévben. Egyre inkább kiéleződik a felhasználók idejéért folytatott verseny az olyan platformokkal, mint a TikTok, ráadásul az Apple olyan módosításokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés