Előfizetői tartalom

Dreamlinerrel repülhetünk nyáron Budapestről New Yorkba és Torontóba

Portfolio
Épül vissza az utasforgalom a budapesti reptéren, januárban a 2019-es, vagyis a járvány előtti szint csaknem 60 százalékát érte le, míg a légiáru mennyisége stabilan 15 000 tonna felett teljesített – derül ki a Budapest Airport közleményéből, amelyből megtudjuk azt is, hogy melyek voltak a legnépszerűbb úticélok Budapestről az év első hónapjában és hogy milyen új járatok indulnak a nyárra.

Az év első hónapjában összesen 562 635 utas fordult meg a budapesti légikikötőben, amely a tavalyi év azonos, utazási korlátozásokkal terhelt időszakához képest több mint 750 százalékos növekedést jelent. Januárban az utasszám megközelítette a 2019-es szint 60 százalékát, a desztinációk 80 százaléka pedig újra elérhető Budapestről. Ami a légi áruszállítást illeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés