Előfizetői tartalom

Egy kis csatát megnyert a Disney a Netflixszel szemben

Portfolio
Öldöklő a verseny a streaming szolgáltatók között és úgy tűnik, hogy az év utolsó három hónapja most a Disney-nek sikerült jobban, az új felhasználók számát tekintve ugyanis lekörözte a Netflixet. Ennek megörültek a befektetők, a Disney árfolyama 8 százalékot emelkedett tegnap, a zárás utáni kereskedésben, ami éles kontraszt ahhoz képest, hogy a Netflix részvényei mekkorát szakadtak a gyorsjelentés után.

Miközben a Netflix csalódást keltő negyedéves előfizetői számokat publikált három héttel ezelőtt, amire nagyot szakadt a részvények árfolyama, a Disney kellemes meglepetést okozott tegnap este negyedéves jelentésével, az elemzői várakozásokat meghaladó mértékben növelte előfizetői számát – derül ki a vállalat gyorsjelentéséből. A legutóbbi negyedévben 11,8 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés