Előfizetői tartalom

Megbillentek a tőzsdék, lefordultak az indexek

Portfolio
Az ukrán-orosz konfliktus határozza meg napok óta a hangulatot a világ tőzsdéin, ami ma reggel inkább negatívnak tűnt kezdetben, az ázsiai részvénypiacok többségében estek és az európai határidős indexek is csökkenéseket jeleztek előre a nyitásra. Mire megkezdődött a kereskedés Nyugat-Európában, fordult a hangulat és az európai tőzsdék kisebb emelkedésekkel indítottak, ez azonban nem bizonyult tartósnak, délutánra ismét felülkerekedtek az eladók, ahogy újabb aggasztó hírek kezdtek szivárogni. A hazai tőzsde sem tudta kivonni magát a nemzetközi hangulat alól, a BUX csökkenéssel zárt, amiben az OTP esésének volt nagy szerepe. A Mol kisebb mínusszal zárt a hajnalban várható negyedéves gyorsjelentése előtt.

2022. február 17. 20:50 Megosztás Biden üzenete tett keresztbe az amerikai részvényeknek Az orosz-ukrán feszültségekre az amerikai tőzsdéket is megütötték a nyitásban, az irányadó indexek 1 százalék feletti esésekkel kezdték a kereskedést. Biden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés