Előfizetői tartalom

Kiderült, miért jár tiltás az Instagramon

Portfolio
Az Intagram a felhasználói élmény növelése érdekében igyekszik kiszűrni a botszerű tevékenységeket, így a biztonsági algoritmusa kiemelt figyelmet szentel az automatizmusoknak, de sokszor nem tudja megkülönböztetni azokat az ártalmatlan, de talán kissé túlbuzgó felhasználói viselkedéstől. Emiatt mostanában egyre több üzleti és egyéni fiók esik áldozatul az Instagram tiltási mechanizmusának. Egy kis odafigyeléssel viszont egyszerűen el lehet kerülni, hogy az alkalmazás rosszindulatú botnak nézzen minket. Mutatjuk, mit érdemes észben tartani, ha el akarjuk kerülni, hogy a növekvő oldalunk tiltást kapjon.

Az Instagram egy stabilan növekvő platform, ami 2023-ra várhatóan eléri az 1,2 milliárd felhasználót. A vállalkozások, márkák számára még mindig óriási lehetőség rejlik ebben a social média oldalban – marketing szempontból a Facebook után a második legértékesebb platformnak számít. Ám üzleti és egyéni felhasználás során is könnyedén kerülhet a felhasználó tiltásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés