Előfizetői tartalom

Sztrájkbizottság alakult a Tungsramnál - Reagált a cég

Portfolio
A Liga Szakszervezetek közleménye szerint a Tungsram ) a költségek racionalizálása érdekében felmondta a 2023-ig hatályos Kollektív Szerződés három pontját, melyek a felmondási idő, a végkielégítés és a csoportos létszámcsökkentés esetén érvényes a munkavállalókat védő és részükre magasabb juttatási elemeket biztosító rendelkezéseket tartalmaztak.

2022. májusától munkáltatói felmondás esetén - életkortól és a vállalatnál ledolgozott időtől függően - 2-től 8,5 hónapig terjedő mértékben kevesebb összeget kapnának az eddigieknél az érintett dolgozók. Ez azért is lényeges kérdés a szakszervezet szerint, mert a munkaviszony megszüntetések sajnálatosan folyamatosak a vállalkozásnál. A hagyományos világítástechnikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés