Előfizetői tartalom

Fekete hétfő a magyar tőzsdén, beszakadt a piac

Portfolio
Az orosz-ukrán konfliktus felől érkező hírek alaposan elrontották ma a részvénypiac hangulatot, és a vezető európai tőzsdék mellett durva mínuszokat lehetett ma látni a magyar tőzsdén, főleg a kereskedési idő vége felé indult be a zuhanás, a Richter 9 százalékos mínuszban járt, de az OTP is 4 százaléknál nagyobb eséssel fejezte be a napot.

Ma a BUX-index 3,5 százalékos mínuszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga alatt áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen eső trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés