Előfizetői tartalom

Nő a nyomás, beszakadtak a tőzsdék

Portfolio
Az elmúlt hetekben elsősorban az orosz-ukrán konfliktussal kapcsolatos hírek határozták meg a piaci hangulatot. Ma például a potenciális Putyin-Biden találkozó hírére emelkedéssel indították a napot a tőzsdék, azonban nem sokkal a nyitás után elkezdett romlani a hangulat, és délutánra komoly mínuszok alakultak ki Európában, a magyar tőzsde 3,5 százalékos eséssel zárt. A hangulatromlás részben annak tudható be, hogy többek között azzal kapcsolatban is jelentek meg hírek, hogy a Putyin-Biden találkozó egyáltalán nem biztos, közben pedig az orosz katonai tisztségviselők arról számoltak be, hogy felfegyverzett ukrán katonai járműveket semmisítettek meg Rosztovban, Oroszország területén.

2022. február 21. 17:31 Megosztás Csúnya lett a vége Csúnya lett a nap vége az európai tőzsdéken, a BUX azonban még a gyengén szereplő európai mezőnyben is alulteljesítőnek számított, részben az OTP és a Richter gyenge teljesítménye miatt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés