Előfizetői tartalom

Több mint 3 milliárd forintos kötvénykibocsátást hajtott végre a MOBILBOX Kft.

Portfolio
Jelentős befektetői érdeklődés mellett, névértéken 10 százalékos túljegyzéssel bocsátott ki kötvényeket pénteken a MOBILBOX Kft. a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Kötvényprogramjának (NKP) égisze alatt. A társaság a tranzakció során 3,3 milliárd forintot vont be a konténer bérleti flotta részbeni cseréjének és bővítésének finanszírozására.

A 25 éves tapasztalattal rendelkező MOBILBOX Kft., valamint a 10 országban jelenlévő leányvállalatai különböző konténerek, konténer kiegészítők és alkatrészek értékesítésével, illetve bérbeadásával foglalkoznak, ezenkívül a csoport a világ számos pontján franchise és együttműködő partnerekkel biztosítja szolgáltatásait. A társaság elsődleges célja, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés