Előfizetői tartalom

Mától tranzakciónként maximum bruttó 50 ezer forint értékben lehet tankolni tíz Shell-kúton

Portfolio
A Shell Hungary 191 töltőállomásból álló hálózatában a nemzetközi teherforgalom által leginkább használt tíz kúton a mai naptól tranzakciónként maximum bruttó 50 ezer forint értékű, azaz körülbelül 100 liter vásárlása lehetséges bármely típusú üzemanyagból. A legfontosabb hazai tranzitútvonalak mellett található tíz állomáson bevezetett intézkedést a megnövekedett igények indokolják.

Az utóbbi hetekben a Shell töltőállomásokon kiugróan megnőtt a kereslet - áll a vállalat sajtóközleményében. Az előző év hasonló időszakához képest már januárban erős forgalomnövekedést tapasztaltak a Shell hálózatában, februárban pedig az igények további növekedésére számítanak. Jelentős mennyiségeket vásárolnak a teherfuvarozók, a nagy tételben tankolók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés