Előfizetői tartalom

Márciustól új vezérigazgató irányítja a ShiwaForce-ot

Portfolio
Lezárul egy korszak a ShiwaForce életében: az alapító-tulajdonos és vezérigazgató, az agilis módszertanok egyik leghitelesebb hazai szaktekintélyének számító Kovach Anton a cég operatív irányítása helyett mostantól az igazgatótanács tagjaként stratégiai szinten támogatja a vállalat működését. A vezérigazgatói posztot 2022. márciusától Bodnár Béla (címlapképünkön), a W.UP korábbi alapító-vezérigazgatója veszi át. Kiemelt küldetése a ShiwaForce nemzetközi piaci pozícióinak erősítése - tájékoztatta a cég a Portfolio-t.

Hétfői közleményük emlékeztet: Kovach Anton a ShiwaForce.com Zrt-t 2011-ben alapította, ami mostanra egy 130 fős, 2,8 Mrd Ft-os árbevételű hazai IT innovációs szereplővé fejlődött. A ShiwaForce saját fejlesztésű CMS portál rendszere által kiszolgált weboldalakat a magyar internetezők közel fele napi szinten látogatja és a hazai banki digitalizáció olyan mérföldköveinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés