Előfizetői tartalom

Oroszország háborúban - Nem nyit ki ma az orosz tőzsde

Portfolio
Komoly esés jöhet ma a világ tőzsdéin az orosz-ukrán háború miatt, az eseményekre az orosz tőzsde reagálhatott volna a legérzékenyebben, főleg annak fényében, hogy múlt hét pénteken komoly rali volt az orosz tőzsdén is. A kérdés az, hogy egyáltalán kinyit-e ma (vagy a következő napokban) az orosz tőzsde, a múltban már volt arra példa, hogy akár napokig zárva volt, hogy megakadályozzák a pánikszerű eladásokat.

Update 12:00 Nem nyit ki hétfőn a moszkvai tőzsde, erről döntött az orosz központi bank. A jelenlegi helyzet miatt a Bank of Russia úgy döntött, hogy ma nem nyit ki az orosz tőzsde részvény szekciója, a származtatott piaci szekciója és a származtatott piaci szekciója - áll a közleményben. A központi bank azt is közzétette, hogy arról, hogy kedden kinyit-e a tőzsde, helyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés