Előfizetői tartalom

Richter: megváltoztatta a kilátásokat az orosz-ukrán háború

Portfolio
A tavalyi év eredményeiről, az idei év kilátásairól és az orosz-ukrán háború hatásairól beszélt Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója és Bogsch Erik, a cég elnöke a vállalat gyorsjelentését követő sajtótájékoztatón ma reggel. A kilátások változtak az orosz-ukrán háború kitörését követően. Ha nem omlik össze teljesen az orosz piac, akkor a tavalyi bevételt hozhatja idén a Richter a nyugat-európai és az amerikai értékesítés növekedésének, az erős termékportfóliónak köszönhetően, de a 2021-es üzemi eredmény nem fogja tudni elérni a vállalat – mondta el a cégvezér.

Kapcsolódó cikkünk 2022. 02. 28. Itt vannak a Richter friss számai, de kérdés, hogy mi lesz az orosz piaccal A sajtótájékoztató főbb pontjai: Pénzügyi szempontból és szakmailag is erős évet tudhat maga mögött a Richter, kétszámjegyű bevételnövekedést ért el a vállalat. Ez nagyrészt a specialty portfóliónak volt köszönhető, amelynek súlya érdemben növekedni...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái