Előfizetői tartalom

Amerikában is borús volt a hangulat - A Dow Jones vezette az esést

Portfolio
Világszerte esnek a tőzsdék, ezek közül azok a legnagyobbat, amelyek közelebb vannak az ukrajnai háború epicentrumához. A nyugat-európai tőzsdék nagyobbat estek, a régiós tőzsdék és azon belül is a magyar viszont masszív eladói nyomás alá került. Kedden zuhant az OTP, meredeken gyengült a forint. Amerikában a nyitást követően csak kisebb mozgásokat láthattunk, a keddi kereskedés viszont nagyobb eséssel zárult. Az olaj árfolyama viszont valósággal száguld azt követően is, hogy az IEA bejelentette, 60 millió hordó olajat szabadít fel.

2022. március 01. 23:34 Megosztás Adták a részvényeket a befektetők Eséssel zárták a keddi kereskedést a vezető tengerentúli részvényindexek: a Dow Jones közel 1,8 százalékot, az S&P 500 és a Nasdaq pedig közel 1,6 százalékot esett. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés