Előfizetői tartalom

Nevet vált a 4iG montenegrói mobilcége - Magyarországon is jöhet a névváltás?

Portfolio
Márkanevet vált a 4iG csoport tulajdonába tartozó Telenor Montenegro, amely új logóval és ONE márkanévvel folytatja működését a montenegrói mobilpiacon. A márkanévváltásra nem a társaság tavaly decemberi tulajdonváltása miatt került sor, hanem mert a norvég Telenor a Podgoricai székhellyel működő mobilszolgáltató 2018-as értékesítésekor egyszeri hosszabbítást követően végül 2022. március végéig járult hozzá a márkanév használatához. A brandváltás részeként montenegrói társaság neve ONE Crna Gora DOO-ra változik, és a telefonokon található operátor logó is ONE-ra vált március végétől.

ONE márkanéven folytatja tovább működését a Telenor Montenegro, amely március 31-ig lecseréli az összes arculati elemét a nyugat-balkáni országban. Az új márka és arculat Montenegróban mutatkozott be. A 4iG közleményében az áll, hogy a ONE márkanév kifejezi a társaság montenegrói mobilpiacon betöltött vezető szerepét, illetve 25 éves történelmét: 1996-ban az első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés