Előfizetői tartalom

Szárnyalt az OTP, Amerika mérsékelt mínuszban zárt

Portfolio
Csütörtökön is az orosz-ukrán háború hírei mozgatják a részvénypiacokat elsősorban, a friss fejlemények, hogy az éjszaka több légitámadás történt Kijevben és elfoglalták az első nagyvárost, Herszont az oroszok. Közben elkezdődött a béketárgyalások következő fordulója az orosz és az ukrán delegáció részvételével. Az európai részvénypiacokon óvatos emelkedésekkel indult a nap, majd a déli órákra ismét lefordultak az indexek, a kereskedés végére pedig komoly mínuszok bontakoztak ki. Az amerikai tőzsdék kis pluszokkal nyitottak, de itt sem tartott ki sokáig az emelkedés. Közben a magyar piac jelentős erősödéssel zárt, főként az OTP-nek köszönhetően.

2022. március 03. 22:20 Mérsékelt mínuszban zárt Amerika A három vezető amerikai részvényindex mérsékelt mínuszban zárt, a Dow 0,3%-os, az S&P 0,5%-os, a Nasdaq pedig 1,5%-os eséssel fejezte be a napot. A technológiai indexet leginkább a Tesla 4,6%-os, illetve az Amazon 2,7%-os esése...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái