Előfizetői tartalom

Megint egyre csúnyább az esés a tőzsdéken, nem enyhül a nyomás

Portfolio
Az elmúlt hetekben elsősorban az orosz-ukrán helyzettel kapcsolatos hírek határozták meg a piaci hangulatot, a tőzsdék meredeken esnek a negatív híráram közepette, különösen igaz ez az olyan piacokra, amelyek közel vannak a háború epicentrumához, mint a magyar is. A tőzsdéken közben folytatódik az esés, csúnya mínuszokat lehetett ma látni Európában, ennek megfelelően a magyar tőzsde is jelentős eséssel zárt. A tengerentúlon ehhez képest valamivel visszafogottabbak a mozgások, azonban az amerikai indexek is esnek.

2022. március 04. 22:03 Megosztás Esett Amerika Az amerikai tőzsdék estek, a Dow Jones Index 0,5 százalékkal, az S&P 500 0,8, a Nasdaq 1,66 százalékkal került lejjebb zárásra. 2022. március...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés