Előfizetői tartalom

Csúnya lett a vége: 800 pontos mínuszban zárt a Dow

Portfolio
Az elmúlt időszakban meredeken estek a tőzsdék az Ukrajnában zajló háború miatt, és a de-eszkalációra utaló jelek egyelőre nem látszanak. A befektetők emellett aggódnak a globális gazdaságot érő inflációs sokk miatt, miután az olajár felrobbant azt követően, hogy az amerikai képviselőház vizsgálja annak lehetőségét, hogy törvényt fogadjanak el az orosz kőolaj és egyéb energiatermékek importjának betiltásáról az ukrajnai háború miatt. Az európai tőzsdéken délután elkezdett javulni a hangulat és a reggeli esés jelentős részét sikerült ledolgozniuk vezető indexeknek. Az amerikai tőzsdéken eközben nem látszott az Európában tapasztalt hangulatjavulás, a kezdeti mérsékelt mínuszok a nyitástól távolodva egyre mélyültek.

2022. március 07. 22:05 Megosztás Csúnya lett a vége Masszív mínuszokkal zárták a hétfői kereskedést az irányadó amerikai indexek, különösen a technológia-túlsúlyos Nasdaq esett, 3,6 százalékos csökkenéssel zárt. A Dow közel 800 ponttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés