Előfizetői tartalom

Bombahír a kriptósoknak, nagyon elindult a piac

Portfolio
A bitcoin szerdán reggel nagyot ralizott, ami a szélesebb kriptopiacot is felfelé hajtotta, miután az amerikai pénzügyminisztérium honlapján közzétették Janet Yellen amerikai pénzügyminiszter nyilatkozatát, amely a hónapok óta várt kormányrendeletről szólt, amely a kriptovaluták szabályozását célozza. Az egyébként véletlenül közzétett nyilatkozatból kiderült, hogy Joe Biden elnök közelgő kriptopiaci kormányrendelete konstruktívan közelítené meg a digitális eszközipar szabályozását, melynek hatására felbátorodtak a befektetők és nagyon elindult felfelé a piac.

Kiszivárgott a közlemény Kedd este az amerikai pénzügyminisztérium honlapjára kikerült egy közlemény, amely arról a Joe Biden féle, hónapok óta várt kormányrendeleltről szólt, amely az amerikai kriptoipar szabályozását célozza. A közlemény Janet Yellen pénzügyminiszter szavait idézi, és alapvetően március 9-re volt dátumozva, tehát véletlenül jelent meg tegnap. Nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés