Előfizetői tartalom

Itt vannak a Nyomda friss számai, és az is kiderül, hogy hat az orosz-ukrán háború

Portfolio
Mind bevétel, mind az eredmények szintjén kétszámjegyű növekedésről számolt be a Nyomda a tavalyi negyedik negyedévre a járvány által sújtott 2020-hoz képest, a növekedéshez nagyban hozzájárult a járvány miatt elmaradt okmány megrendelések visszatérése. Az orosz-ukrán háború hatásaival kapcsolatban a vállalat elmondta, hogy a csoport nem rendelkezik semmilyen orosz vagy ukrán befektetéssel, sem orosz vagy ukrán üzleti partnerekkel, így közvetlen hatása nincs a cégre.

2021 negyedik negyedéve Kétszámjegyű bevételnövekedésről számolt be a Nyomda 2021 negyedik negyedévében, az egy évvel ezelőtti szintről több mint 24 százalékkal emelkedett a vállalat bevétele. 2020 egészét már a járvány sújtotta, ez tükröződött a bázisidőszaki adatokban – derül ki a cég gyorsjelentéséből. Az egyes termékszegmensek közül az év utolsó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés