Előfizetői tartalom

Kik lettek 2022 Digitális Női Vállalkozói? Mutatjuk a teljes listát!

Portfolio
Szerdán adta át a Portfolio és a Vodafone a 2022-es Év Digitális Női Vállalkozója Díjat. A díjjal a Vodafone és a Portfolio célja, hogy felhívja a figyelmet a női vállalkozók munkájára, sikereire, és arra, mennyire fontos, hogy egy vállalkozás az online térben is megállja a helyét és éljen a digitalizáció adta lehetőségekkel, melyek sok esetben új piaci lehetőségeket, gyorsabb és rugalmasabb reagálást és ezzel nagyobb rezilienciát biztosítanak a KKV-k számára.

Az Év Digitális Női Vállalkozója Díj 2022 nyertesei: Dr. Árvai Anita, étteremtulajdonos, gasztroinfluencer, @veganeeta Beh Mariann, kertészmérnök, @bazsalikomoskert Burján Szafi, @burjan_szafi Debreczeni Dóri, fitness edző, sportoló, @debreczenidora Forgács Mariann, közösségi média szakértő, a Be Social social media ügynökség alapítója és társügyvezetője, @mankagram...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés