Előfizetői tartalom

A szerdai üzemanyag-pánik után megindultak Magyarországra tankolni a román autósok

MTI
Gazdaságilag megalapozatlannak minősítette a romániai üzemanyagpiacon pánikot keltő jelentős áremeléseket, és drasztikus szankciókat helyezett kilátásba csütörtökön Nicolae Ciuca miniszterelnök. Csütörtökre többnyire eltűntek a sorok a romániai benzinkutak elől, a román-magyar közúti határátkelőkön azonban több órás sorok várakoznak, mivel - az ukrajnai menekülthullám mellett - a Magyarországra irányuló benzinturizmus is megnövelte a forgalmat - írja az MTI.

Szerdán a küszöbön álló állítólagos ugrásszerű áremelések hírére a romániai gépkocsi-tulajdonosok országszerte megrohamozták a töltőállomásokat. A közösségi portálok és egyes hírtelevíziók arról számoltak be, hogy egyes benzinkutaknál hirtelen tíz lej (774 forint) fölé emelkedik majd a benzin és a gázolaj literenkénti ára, az eddigi 7-8 lejhez képest. Szerda...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés