FONTOS Csúnya, ami a magyar gazdaságban történik
 
Előfizetői tartalom

Concorde: venni kell a Wizz Air részvényeit, jó beszállók vannak most

Portfolio
A Wizz Airnek súlyos problémákkal kell szembenéznie a következő negyedévekben attól függetlenül, hogy az orosz-ukrán háborúnak mi lesz a kimenetele – olvasható a Concorde friss elemzésében. Ennek ellenére eladásról vételre módosította a részvényekre vonatkozó ajánlását a Concorde elemzője, meglátásuk szerint ugyanis a piac teljesen kiárazta a cég hosszú távú növekedési terveit, valamint az alacsony költségekből fakadó versenyelőnyét is. A részvényenkénti célárat 39,0 fontról 32,5 fontra vágta, de a jelenlegi árfolyamról még ez is 7 százalékos felértékelődési potenciált jelent.

Teljes kimosásnak lehettünk szemtanúi az elmúlt hetek folyamán, mely a 2020-as covid válsághoz volt hasonlítható, a részvények több mint 50 százalékkal értékelődtek le február eleje óta. A társaságnak rövidtávon nagy versenyhátránya van abból fakadóan, hogy tavaly, jóval vonzóbb szintek mellett nem fedezte le az olaj- és devizakitettségét. Bár március 7-én a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés